Bezoek aan festival “Lepeltje-lepeltje” te Amersfoort.

Bij “Lepeltje-lepeltje” denk ik persoonlijk niet aan een festival met muziek en lekkere hapjes, maar toch namen mijn vrouw en ik op de tweede pinksterdag de moeite om dat festival, dat voor de vijfde keer in Amersfoort werd gehouden, eens te bezoeken. Hier zie je ons bij het NS-station.

Foto 1. Met partner voor het NS-station.


“Lepeltje-lepeltje” werd in een park gehouden. Veel verrijdbare eet-en drinkstalletjes en ook een deel met marktkramen. Voor kinderen was er een speciale ruimte ingericht met veel opblaasbare figuren en mogelijkheden om te spelen.

Foto 2. Gehouden in een park.


De toegang was gratis, maar de betaling van de etenswaren diende met munten te gebeuren die je voor 2,75 euro per stuk op verschillende plekken kon aanschaffen. Voor slechts 1 munt kon je dan een “twisted patato” (een gefrituurde aardappelkrul op een spies) kopen zoals je hier ziet.

Foto 3. Voor een munt koop je een “twisted patato”-spies.


Ook kon je er gebakken insecten eten, maar daar hebben wij ons maar niet aan gewaagd. Wij kochten voor 2 munten een zakje patat, gemaakt van ongeschilde aardappelen met heerlijke truffelmayonaise. Het ijsje smaakte daarna ook voortreffelijk.

Foto 4. Mijn vrouw geniet van haar ijsje.


Voor het muzikale gedeelte was er onder meer een dj op een brandweerauto. Een meisje danste daar enthousiast op het ritme van de muziek, maar de eentonige beat kon mij, eerlijk gezegd, niet zo bekoren.

Foto 5. De dj draaide eentonige muziek.


Het was leuk om er een paar uur rond te kijken, maar toen hielden we het ook wel weer voor gezien.

Advertenties

Over gervanpoelgeest

gepensioneerd constructeur, natuurliefhebber
Dit bericht werd geplaatst in Reizen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.