De aarde en het leven daarop zijn exact geprogrammeerd.

Foto 1  Als de cel zich deelt worden twee exact gelijke kopieën geproduceerd.

Foto 1 Als de cel zich deelt worden twee exact gelijke kopieën geproduceerd.

Deze video toont onder meer dat de parameters van het universum en de voorwaarden voor het bestaan van het leven op aarde niet willekeurig of door het toeval bepaald zijn. De afstand tussen de aarde en de zon; de niveaus van zuurstof, kooldioxide en stikstof in de lucht; de hoek en de snelheid van de rotatie van de aarde; zwaartekracht; atmosferische druk en zo gaat de lijst maar door. Als een van deze parameters ook maar iets zou veranderen, dan zou de aarde niet de planeet zijn die we vandaag kennen. De aarde blijkt een unieke, extreem complexe en geprogrammeerde planeet. Ontdek zelf de unieke manier waarop de aarde en het leven er op geprogrammeerd zijn en beoordeel zelf of de “bewijzen” voor evolutie waar zijn. Een van de wetenschappers in deze video zegt: “Als we wetenschap baseren op verkeerde ideeën en dingen waarvan aangetoond is dat ze niet waar zijn, dan zijn we bezig om te bouwen op filosofie en niet op bewijs. Dan moeten we weer terug gaan naar het punt waarnaar het bewijs ons leidt.”
De Engelstalige video “Programming of Life 2: Earth” duurt 36:38 min., geeft duidelijke uitleg over wetenschappelijke feiten en toont bijzonder fraaie beelden van onze planeet en de dieren die er op leven.
https://www.youtube.com/watch?v=WPkBEYsG6EQ

Om over na te denken: Als onze aarde en alle leven daarop nauwkeurig is geprogrammeerd: Wie is daarvan dan de Programmeur?

Foto 2. Zonder fijn afgestemde natuurwetten zou deze ruimtevaarder niet naar de aarde  zijn terug gekeerd.

Foto 2. Zonder fijn afgestemde natuurwetten zou deze ruimtevaarder niet naar de aarde zijn terug gekeerd.

Over gervanpoelgeest

gepensioneerd constructeur, natuurliefhebber
Video | Dit bericht werd geplaatst in Aarde, Chemische evolutie, DNA, Eencellige organismen, Insecten, Intelligent Design, Natuur, Onderwijs over Intelligent Design, Planten, Ruimtevaart, Universum, Video en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.