DNA ̶ geprogrammeerd door God – bewijst zijn bestaan!

Afb. 1 Het menselijk lichaam is opgebouwd uit duizend verschillende soorten cellen.

Afb. 1 Het menselijk lichaam is opgebouwd uit duizend verschillende soorten cellen.

De instructies voor alles wat leeft zijn opgeslagen in DNA. De DNA-code is een buitengewoon compact informatieopslagsysteem. Het hele bouwplan voor uw lichaam is daarin opgeslagen. (Zie Afb. 1) Die informatie kan er niet vanzelf zijn ingekomen. Elke intelligente code kan alleen maar uit een intelligente geest voortspruiten en moet daarom wel ontworpen zijn door een buitengewoon intelligente ontwerper. We komen oorspronkelijk allemaal uit één bevruchte eicel. Hoe weet die cel dat ze zich moet vermenigvuldigen tot een lichaam bestaande uit 100.000 miljard cellen en waarvan de onderdelen uit wel duizend verschillende speciale celsoorten zijn opgebouwd? Dat gaat van hersencellen tot huid en van spieren tot nagels. Wist u dat er elk uur 12 miljard cellen door nieuwe worden vervangen? Het DNA-molecuul kan zichzelf ook kopiëren.

DNA-reparatie

Afb. 2 Een ingebouwd reparatiesysteem herstelt replicatiefoutjes.

De Grote Ontwerper heeft zelfs voorzien in een systeem dat beschadigingen in het DNA ontdekt en replicatiefoutjes repareert. (Zie Afb. 2) Al deze eigenschappen kunnen niet in miljoenen jaren door mutaties en natuurlijke selectie zijn ontstaan, maar wijzen op schepping door een wijze, intelligente Schepper.

Advertenties

Over gervanpoelgeest

gepensioneerd constructeur, natuurliefhebber
Video | Dit bericht werd geplaatst in DNA, Intelligent Design, Medische info, Menselijk lichaam, Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op DNA ̶ geprogrammeerd door God – bewijst zijn bestaan!

  1. Hania Dekker zegt:

    Hallo Ger van Poelgeest,
    Voor mijn opleiding (ontspannigsmassage) zoek ik een plaatjes van het menselijk lichaam. Dit plaatje vind ik heel duidelijk. Mag ik het gebruiken? Heeft u ook een frontaal plaatje?
    Met vriendelijke groet, Hania Dekker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s