DNA ̶ geprogrammeerd door God – bewijst zijn bestaan!

Afb. 1 Het menselijk lichaam is opgebouwd uit duizend verschillende soorten cellen.

Afb. 1 Het menselijk lichaam is opgebouwd uit duizend verschillende soorten cellen.

De instructies voor alles wat leeft zijn opgeslagen in DNA. De DNA-code is een buitengewoon compact informatieopslagsysteem. Het hele bouwplan voor uw lichaam is daarin opgeslagen. (Zie Afb. 1) Die informatie kan er niet vanzelf zijn ingekomen. Elke intelligente code kan alleen maar uit een intelligente geest voortspruiten en moet daarom wel ontworpen zijn door een buitengewoon intelligente ontwerper. We komen oorspronkelijk allemaal uit één bevruchte eicel. Hoe weet die cel dat ze zich moet vermenigvuldigen tot een lichaam bestaande uit 100.000 miljard cellen en waarvan de onderdelen uit wel duizend verschillende speciale celsoorten zijn opgebouwd? Dat gaat van hersencellen tot huid en van spieren tot nagels. Wist u dat er elk uur 12 miljard cellen door nieuwe worden vervangen? Het DNA-molecuul kan zichzelf ook kopiëren.

DNA-reparatie

Afb. 2 Een ingebouwd reparatiesysteem herstelt replicatiefoutjes.

De Grote Ontwerper heeft zelfs voorzien in een systeem dat beschadigingen in het DNA ontdekt en replicatiefoutjes repareert. (Zie Afb. 2) Al deze eigenschappen kunnen niet in miljoenen jaren door mutaties en natuurlijke selectie zijn ontstaan, maar wijzen op schepping door een wijze, intelligente Schepper.

Advertenties

Over gervanpoelgeest

gepensioneerd constructeur, natuurliefhebber
Video | Dit bericht werd geplaatst in DNA, Intelligent Design, Medische info, Menselijk lichaam, Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.