De schoonheid van bloemen wijst op een Ontwerper.

Reeds eerder schreef ik op deze blog over de schoonheid van bloemen en de belangrijke rol die ze samen met insecten spelen als het gaat om bevruchting en voedselproductie. U kunt dat nog eens bekijken als u hieronder klikt:
https://gervanpoelgeest.wordpress.com/2014/07/14/timelaps-opnamen-van-opengaande-bloemen/
Ik vond voor u recent een, zo mogelijk, nog fraaier filmpje over opengaande bloemen. Hierbij ligt de nadruk vooral op de schoonheid van het ontwerp. Met behulp van de timelaps-video-techniek is het proces van het opengaan versneld. Zo wordt ons tijd bespaard en genieten we meer van de verschillende stadia van bloei. We kunnen nu van nabij het ingewikkelde ontwerp van de bloemen goed bekijken en genieten van de mooie kleuren en vormen. Die laten ons zien hoe buitengewoon creatief de ontwerper ervan is. Hij volstond niet met een of twee standaardsoorten in een saaie kleur, maar had er kennelijk behagen in om ze zó te maken dat ze een lust voor het oog zouden zijn. Als u in een tuin met bloemen zou wandelen zou u ook nog hun heerlijke geuren kunnen ruiken en de teerheid van de bloemblaadjes kunnen voelen. Ja, al die gevarieerde bloemsoorten zijn werkelijk een genot voor onze zintuigen en ze dragen er in belangrijke mate toe bij dat we van het leven genieten. Ze geven ons beslist extra redenen om onze liefdevolle Schepper te bedanken. Onderstaand filmpje duurt slechts 1:41 min. Het werd gemaakt door Quang Nguyen en u kunt het schermvullend in HD-kwaliteit bekijken.

Advertenties

Over gervanpoelgeest

gepensioneerd constructeur, natuurliefhebber
Video | Dit bericht werd geplaatst in Fotografie, Natuur, Planten en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s